قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۱/۰۴ - ۰۰:۵۳
سردار یدالله جوانی در گفتگو با «سراج 24»:

نگاه متقابل و متعامل دولت و ملت توطئه دشمنان را خواهد شکست/ دولت باید به ظرفیت‌های ملت بها دهد

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: دولت باید مردم و آرمان‌های آنها را که آرمان های انقلاب است را مورد توجه قرار دهد و مردم را به شکل حقیقی و واقعی درک کند، به استعدادها، توانمندی ها و ظرفیت‌های مردم بها دهد و بر اساس آنچه که خواست حقیقی مردم است حرکت کند.

نگاه متقابل و متعامل دولت و ملت توطئه دشمنان را خواهد شکست/ دولت باید به ظرفیت‌های ملت بها دهد

سردار یدالله جوانی، مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با سراج24 با اشاره به شعار سال جاری گفت: بررسی ها نشان می دهد عناوینی که از سوی رهبری برای نامگذاری سال‌ها انتخاب و به عنوان شعار سال در جامعه مطرح می شود از یک پشتوانه علمی برخوردار است و این عناوین حکیمانه و مدبرانه انتخاب شده و ارتباط تنگاتنگی با اقتضائات زمانه دارد.

وی افزود: اگر به سال‌های گذشته برگردیم و در رابطه با شعار سال‌های اخیر دقت بیشتری داشته باشیم، مشاهده خواهیم کرد که هر عنوانی موضوع مهمی برای طول سال‌ها بوده و برای همیشه حائز اهمیت است اما در آن مقطع  زمانی اقتضائاتی وجود داشته که آن عنوان انتخاب شده و توجه مردم را به خود جلب کرده است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه شعار سال جاری ارتباط خاصی با شرایط امروز کشور دارد، عنوان کرد: اگرچه وحدت ملی و وحدت و همزبانی دولت و ملت از شعارهای اساسی انقلاب است، اما امروز دشمنان تمرکز خاصی بر مسائل کشور دارند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در این رابطه گفت: آنها درصدد هستند شکاف و تفرقه در جامعه ایجاد و دوگانی در جامعه به وجود آورند؛ با توجه به مشکلات اقتصادی، مذاکرات هسته ای و انتخابات پیش رو و دیگر مسائل دشمنان امید بسته اند و تلاش و سرمایه گذاری خود را برای ایجاد تشتت در جامعه متمرکز کرده اند.

سردار جوانی اظهار داشت: رهبری انقلاب همچون امام(ره) همواره بر وحدت، یکپارچگی و انسجام داخلی تأکید دارند و در این مقطع که دشمنان بر این موضوع متمرکز شده اند، رهبر فرزانه انقلاب به شکل حکیمانه با زمان شناسی دقیق شعار دولت و ملت، همدلی و هم زبانی را برگزیدند.

 

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: تبیین و تشریح این موضوع مهم، توجه دادن نخبگان، جریان‌های سیاسی و آحاد مردم به اهمیت شعار سال می تواند توطئه دشمنان را به شکست انجامد.

وی گفت: رهبر انقلاب در زمینه همدلی و هم زبانی بر نگاه متقابل تاکید دارند؛ دولت باید مردم و آرمان‌های آنها را که آرمان های انقلاب است را مورد توجه قرار دهد و مردم را به شکل حقیقی و واقعی درک کند، به استعدادها، توانمندی ها و ظرفیت‌های مردم بها دهد و بر اساس آنچه که خواست حقیقی مردم است حرکت کند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: رهبری انقلاب شاخص هایی همچون حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، روز قدس و حرکت تاریخی ملت را در اربعین حسینی نشان از پیوند ناگسستنی آنها با اسلام و انقلاب دانستند و فرمودند که این مردم خواهان حفظ عزت و استقلال خود هستند.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: معظم له از مردم و جریانهای سیاسی خواستند که به مسئولان و دولت اعتماد کنند و این نگاه متقابل و متعامل رمز پیروزی است، قطعا اگر این نگاه با توجه به تأکیدات رهبری دنبال شود توطئه دشمنان را خنثی خواهد کرد.

وی افزود: ما سال جدید را با بهار فاطمی آغاز کردیم و به برکت این ایام توطئه دشمنان انشاء الله با شکست مواجه می شود و پیش نیاز تحقق اقتصاد مقاومتی نیز وحدت دولت و مردم است.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی با جنگ اقتصادی مواجه است، گفت: اقتصاد مقاومتی تنها راه شکست دشمن در این جنگ است و تنها راه خنثی کردن تحریمها نیز اقتصاد مقاومتی است؛ اگر وحدت دولت و ملت با سرعت به پیش برود دشمن در این جنگ اقتصادی شکست خواهد خورد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••